EV48067.jpg
EV48067.jpg
EV48067.jpg

Tavastia-klubi Events

YleX esittää: Sage The Gemini (USA)

Advance tickets from 23,50 €, at the door 24 €, Age limit: All ages / 18+

Event cancelled

Yhdysvaltalaisräppäri Sage The Geminin alun perin syyskuulle suunniteltu keikka Tavastialla siirtyi yllättävien muutosten vuoksi jo kertaalleen joulukuun 18. päivälle, mutta nyt on vahvistunut, että koko Helsingin vierailu valitettavasti peruuntuu.

Jo ostetut liput voi palauttaa Tiketin toimipisteisiin tai postittamalla ne osoitteeseen: Tiketti Oy, Urho Kekkosen katu 4-6, 00100 Helsinki (kuoreen mukaan IBAN-muotoinen tilinumero ja yhteystiedot). Elektronisten (SMS ja PDF) lippujen lippukoodit/tarkistenumerot voi lähettää IBAN-muotoinen tili- ja yhteystietojen kanssa sähköpostitse osoitteeseen: info@tiketti.fi rahojen palautusta varten. HUOM! Lippupalautuksia ei voi tehdä R-kioskeilla.

 

"Now and Later" -hitistä tunnettu amerikkalaisräppäri Sage The Gemini esiintyy ensi kertaa Suomessa 29. syyskuuta.

Dominic Woods eli Sage The Gemini nousi viraali-ilmiöksi platina-singlellään "Gas Pedal" vuonna 2012 ja on siitä lähtien julkaissut useita koukuttavia bileraitoja. Debyyttialbumi "Remember Me" (2014) sisälsi nimekkäitä vierailijoita, kuten Iamsu!, Justin Bieber ja Kool John. Tähän asti suurin hitti "Now and Later" nousi Billboardin Hot 100 -listalle ja on soinut tiuhaan myös suomalaisilla radiokanavilla.

Sage The Gemini tekee oman tuotantonsa pitkälti itse ja on uransa aikana tehnyt yhteistyötä muun muassa hittikone Max Martinin kanssa. Kalifornian San Franciscosta lähtöisin oleva artisti kuuluu myös hiphop-kollektiivi HBK Gangiin, joka on toiminut ponnahduslautana usealle alueen rap-artistille.