EV50624.jpg
EV50624.jpg
EV50624.jpg
EV50624.jpg
EV50624.jpg
EV50624.jpg

Tavastia-klubi Events

Mummodisko goes pikkujoulut

Advance tickets FREE ENTRANCE, at the door 0 € eteispalvelumaksu., Age limit: 18+

Not on presale

Boomshakalala party people, te pyysitte lisää, me vastaamme!

On tullut aika kaivaa diskokengät kaapista, notkistaa lanteet ja vetää päähän tonttulakit, sillä 13.12. Mummodisko goes pikkujoulut!
Diskopallon alta jorailemasta löydät tuttuun tapaan Mummodiskon porukat sekä Siskot ja Simot, ja tällä kertaa kovimpia moovssejaan esittelee myös Brother Christmas.

Tanssijalkaa nostetaan jälleen Tapani Ripatin, Kuk Norrisin ja Harri Hertellin pyöritellessä levyjä, Tavastian baaritiskit palvelevat janoista tanssikansaa ja saattaapa lavalle kavuta yllätysesiintyjätonttu jos toinenkin. Näitä bileitä sinä ja mummosi ette halua missata!

PS: Älä anna Mummodisko -nimen hämätä, K-18 tapahtumaan ovat tervetulleita miehet, naiset, mummot, papat, herrat, rouvat ja kaikki ikärikkaat ihmismuodot siltä väliltä. Vapaaehtoisella pääsymaksulla katetaan tapahtuman tuotantokuluja, joten vippaamalla vaikka vitosen mahdollistat sen että musiikki soi.

Tanssilattialla tilaa on myös vapaaehtoisille diskoseuralaisille, kulisseihin kaivataan koristelukavereita ja parit järkkäriliivit kaipaavat kantajia. Näistä ja muista vapaaehtoistehtävistä ilmoittelemme tapahtumassa piakkoin, joten pysyhän kuulolla.

Mummo kainaloon ja let's disco!

FB Event