EV50713.jpg
EV50713.jpg
EV50713.jpg

Tavastia-klubi Events

IBE, Cledos, Hoodwatch

Advance tickets from 12 €, at the door 14 €, Age limit: All ages

IBE on vuonna 1999 syntynyt lahjakkuus, joka on lyhyen uransa aikana vakuuttanut suomirap-fanit ja -vaikuttajat osaamisellaan. Keväällä julkaistulla "Eurovisioit"-kappaleella, jolla vierali pitkän linjan rap-artisti Kube, on yli puoli miljoonaa kuuntelua ja syyskuussa IBE vieraili JVG:n "Popkorni"-albumilla. Helsinkiläiselle Skorpionille vuodenvaihteessa kiinnitetty rap-artisti IBE julkaisi debyyttilevynsä perjantaina 13. lokakuuta.

IBE:n artistinimeä kantavan debyyttilevyn punaisena lankana on tunteet ja mielialat. Albumilta löytyy pullistelevaa itsevarmuutta, mutta myös heikkouden tunnustamista, sydänsuruja ja jopa suoranaista murtumista. Toisin sanoen teini-ikäisen miehenalun epälineaarinen kasvutarina. IBE on selvästi tehnyt itsetutkiskelua lyriikoita kirjoittaessaan.

Cledos on 18-vuotias rap-lupaus, jonka debyyttisingle "Töis" nousi välittömästi viraalihitiksi julkaisunsa jälkeen kesällä 2017. Töis-musiikkivideota katsottiin YouTubessa yli 100 000 kertaa reilussa viikossa.

Cledos sainattiin PME Recordsille elokuussa 2017, jota seurasi single "Safe". Sainauksen jälkeen Cledos on työstänyt debyytti-EP:tään, joka julkaistaan marraskuussa 2017. Cledosin musiikki on energistä räppiä, jonka lyriikoissa kuuluu vahvasti Cledosin ja hänen ystäväpiirinsä oma slangi. Kuten musiikkinsakin, myös Cledosin tyyli on täysin omanlaisensa. Uniikin soundinsa sekä häikäilemättömän tyylinsä ansiosta Cledos tulee olemaan yksi niistä artisteista, joita kannattaa ehdottomasti pitää silmällä vuonna 2018.

Levymusiikista vastaa HOODWATCH, joka on aina ajan hermoilla, ja kiikuttaakin Suomeen tuoreimmat biisit & soundit junan ensimmäisessä vaunussa.

Tapahtumassa rajattu anniskelualue. Varauduthan todistamaan henkilöllisyytesi.