EV51853.jpg
EV51853.jpg
EV51853.jpg

Tavastia-klubi Events

Atomirotta - Levynjulkkarit

Advance tickets from 16 €, at the door 18 €, Age limit: 18+

Sold out

ATOMIROTALLE LISÄKEIKKA TAVASTIALLE

Atomirotta esiintyy valtavan kysynnän vuoksi Tavastia-klubilla myös perjantaina 4. toukokuuta. Yhtyeen aiempi Tavastian keikka La 5.5. myi loppuun parissa päivässä ja nyt julkistettavan lisäkeikan myötä keväällä ilmestyvän Atomirotta III -albumin levynjulkkarit laajenevat kaksipäiväiseksi juhlaksi.

Atomirotta kommentoi: 

"No huh! Jysähti 5.5. julkkarikeikka sellaisella vauhdilla loppuunmyydyksi, että me tykitetään toinen ilta siihen kylkeen - Tavastia on aina Tavastia! Kiitos jengi! Tästä tulee älytön Atomitupla!"

Funkkia, punkkia, rappia, bluesia, rockia, rautalankamusiikkia - Mikko Sarjasen, Rane Raitsikan ja Jyrki Pajulaakson muodostama Atomirotta yhdistelee menestyksekkäästi näitä kaikkia. Atomirotta julkaisi debyyttialbuminsa vuonna 2014 ja siltä lohkaisut singlet Aurinkoon ja Hima Taas nostivat yhtyeen yhdeksi vuoden ilmiöistä. Levy oli Monsp Recordsin vuoden myydyin äänite, se valittiin viikon albumiksi (YleX ja Radio Helsinki) ja Aurinkoon -single valittiin äänivyöryllä Radio Helsingin kesähitiksi. Sen video on kerännyt Youtubessa jo 3 miljoonaa katselua. Atomirotta oli lisäksi Emma-Gaalassa ehdolla vuoden 2014 tulokkaaksi ja vuoden 2014 yhtyeeksi. Kesällä 2015 yhtye soitti lähes kolmekymmentä kesäkeikkaa. 

Atomirotan II -albumi ilmestyi keväällä 2016 ja nousi hienosti albumilistan sijalle 3. Levyllä kuullaan myös vierailevia tähtiä aina Apulannan Sipe Santapukista Queens Of The Stone Agen Gene Trautmaniin. Yhtye myi Helsingin maineikkaan Tavastia-klubin loppuun kahtena peräkkäisenä päivänä ja esiintyi kesällä 2016 kaikilla merkittävillä festivaaleilla, eikä tahti ole hiipunut sen jälkeen hetkeksikään. Juuri ilmestynyt single Itsestäänselvää on ensimmäinen maistiainen keväällä 2018 ilmestyvältä uudelta albumilta.

Lämppärinä nähdään Miksu.