EV51742.jpg
EV51742.jpg
EV51742.jpg

Tavastia-klubi Events

Atomirotta - Levynjulkkarit

Advance tickets from 16 €, at the door 18 €, Age limit: 18+

Sold out

Huikealla energialla varustettu keikkajyrä Atomirotta juhlistaa keväällä ilmestyvää Atomirotta III
-albumia 

Bändi kommentoi tulevaa seuraavasti: "Atomirotta tuo musiikin ihmisten luo" -ajatusta noudattaen meillä on tapana tykittää keikkoja ennakkoluulottomasti monenlaisissa paikoissa aina lähiöiden pikkuklubeista isoimmille festarilavoille. 

Yhdestä perinteestä me pidetään kuitenkin kiinni - levynjulkaisukeikka tapahtuu Helsingin Tavastia-klubilla! Uusi albumi on pian purkissa ja on hieno fiilis päästä toukokuussa himalauteille panemaan kaikki peliin viimeistä pisaraa myöten!" 

Funkkia, punkkia, rappia, bluesia, rockia, rautalankamusiikkia - Mikko Sarjasen, Rane Raitsikan ja Jyrki Pajulaakson muodostama Atomirotta yhdistelee menestyksekkäästi näitä kaikkia. Atomirotta julkaisi debyyttialbuminsa vuonna 2014 ja siltä lohkaisut singlet Aurinkoon ja Hima Taas nostivat yhtyeen yhdeksi vuoden ilmiöistä. Levy oli Monsp Recordsin vuoden myydyin äänite, se valittiin viikon albumiksi (YleX ja Radio Helsinki) ja Aurinkoon -single valittiin äänivyöryllä Radio Helsingin kesähitiksi. Sen video on kerännyt Youtubessa jo 3 miljoonaa katselua. Atomirotta oli lisäksi Emma-Gaalassa ehdolla vuoden 2014 tulokkaaksi ja vuoden 2014 yhtyeeksi. Kesällä 2015 yhtye soitti lähes kolmekymmentä kesäkeikkaa.

Atomirotan II -albumi ilmestyi keväällä 2016 ja nousi hienosti albumilistan sijalle 3. Levyllä kuullaan myös vierailevia tähtiä aina Apulannan Sipe Santapukista Queens Of The Stone Agen Gene Trautmaniin. Yhtye myi Helsingin maineikkaan Tavastia-klubin loppuun kahtena peräkkäisenä päivänä ja esiintyi kesällä 2016 kaikilla merkittävillä festivaaleilla, eikä tahti ole hiipunut sen jälkeen hetkeksikään.

www.facebook.com/atomirotta/

 

Lämppärinä nähdään Miksu.