EV52362.jpg
EV52362.jpg
EV52362.jpg

Semifinal Tapahtumat

Tanssiva Karhu, Tutu, Kaide Luukkonen & Lupaus

Liput ennakkoon alk. 7,50 €, ovelta 8 €, Ikäraja: K-18

Tanssiva Karhu FB

Tutu FB

Kaide Luukkonen & Lupaus FB

Soittoajat:
21:00 Kaide Luukkonen & Lupaus
22:00 Tutu
23:00 Tanssiva Karhu

TANSSIVA KARHU
Tanssiva Karhu on vuonna 2013 perustettu helsinkiläiskokoonpano, joka yhdistelee suomenkielisessä, taidokkaan musikaalisessa soinnissaan folkia, poppia, progea, psykedeliaa ja jazzia. Yhtyeen vinyylinäkin julkaistu Kutsu-e.p. sekä myöhemmät digisinglet ovat herättäneet ihastusta niin vannoutuneiden progesetien, indienuorten kuin suomipopin ystävienkin parissa. Tanssiva Karhu on tullut tutuksi niin Radio Helsingin kuin Yle Radio Suomenkin taajuuksilta.
Karhut pyrkivät keikoillaan viemään kuulijansa unohtumattomalle matkalle läpi kesäisten maisemien, tummien vesien ja kaupungin hälinän.

TUTU
Tutu on monipuolista kotimaista pop-musiikkia luova yhtye, jolta onnistuu niin soulin, jazzin kuin vaikkapa iskelmän palasten liittäminen moderniin poppiin. Keväällä 2017 julkaistiin Tutun debyyttialbumi "Sielun isku". Keväällä 2018 julkaistaan Tutun uusin EP, sen kolmella kappaleella esiintyy myös kuoro, Espoon laulu!

KAIDE LUUKKONEN & LUPAUS
Tällä kokoonpanolla soitetaan musiikkia missä seikkaillaan menneiden aikojen rockin ja popin maisemissa. Siellä missä soundit on maukkaita ja tukat pitkiä. Se on vanhaa ja kliseemäistä musiikkia. Siinä ei ole mitään tästä päivästä, eikä tarvitsekaan. Teksteissä voi jotain nykyaikaista ollakin, sikäli kuin rakkaus, ahneus, talous, kaveruus, ilkeys ja himo ovat vain tämän ajan ilmiöitä.