EV55496.jpg
EV55496.jpg
EV55496.jpg

Semifinal Tapahtumat

Harm's Way (USA), Ravage Ritual, Last Drop

Liput ennakkoon alk. 20,50 €, ovelta 20 €, Ikäraja: K-18

Harm's Way FB

Ravage Ritual FB

Ravage Ritual Bandcamp

Last Drop FB

Soittoajat:
21:00 Last Drop
21:45 Ravage Ritual
22:30 Harm's Way

Circuit Breaker Bookings ylpeänä esittää:

YHDYSVALTALAINEN HARM'S WAY SAAPUU ENSIMMÄISTÄ KERTAA SUOMEEN!

Ti 11.9.2017 Helsinki, Semifinal w/ Ravage Ritual & Last Drop

Chicagolainen hardcore-yhtye Harm's Way soittaa kaksi eksklusiivista Pohjois-Euroopan keikkaa Helsingissä ja Lahdessa. Vuonna 2006 perustettu Harm's Way on noussut energisten keikkojen ja tasokkaiden julkaisujen ansiosta yhdeksi 2010-luvun suurimmista hardcore-bändeistä. Yhtye julkaisi alkuvuodesta runsaasti kehuja keränneen neljännen albuminsa Posthumanin, jolla bändin industrialsävytteinen hardcore viedään äärimmilleen. Warped Tourin ja Godfleshin kanssa soitetun kotikeikan jälkeen Harm's Way saapuu ensimmäistä kertaa Suomeen. Molemmat keikat ovat intiimejä klubikeikkoja - lippuja on myynnissä rajoitetusti!
‘'There's a beauty to how Harm's Way throw around such weight like boulders are pillows.''

Ravage Ritual on levittänyt negatiivista hardcoreaan jo vuodesta 2011. Seinäjokelaisten vuonna 2016 julkaisema toinen täysipitkä, "Higher Power", keräsi paljon huomiota ja tarjosi yhtyeelle myös keikkoja Keski-Euroopassa Integrityn kanssa. Nyt Ravage Ritual valmistautuu julkaisemaan uuden ep:n loppukesästä Power Trip Recordsin ja Unquiet Recordsin kautta. Harm's Way-keikoilla kuullaan materiaalia ep:ltä.

Last Drop:illa homman nimi on niin ikään hardcore, ja raskas sellainen. Vuonna 2015 aloittanut on bändi on saanut nostetta ja viimeisen vuoden aikana ehtinyt soittaa keikkoja jo Keski-Euroopassa ja Ukrainassa. Demon ja Split ep:n Tamperelaisen Gray State:n kanssa ulos pistänyt Last Drop valmistautuu nyt julkaisemaan uuden ep:nsä.