EV59109.jpg
EV59109.jpg
EV59109.jpg

Semifinal Tapahtumat

Frim-Fram Quartet (levynjulkaisukeikka!)

Liput ennakkoon alk. 5,50 €, ovelta 6 €, Ikäraja: K-18

Levynjulkaisukeikka!

Frim-Fram Quartet Kotisivut

Soittoaika:
21:00 Frim-Fram Quartet

 

Frim-Fram Quartet tarjoaa värikkään kattauksen musiikkia, jossa pääosassa on blues eri muodoissa. Yhtyeen mukaansatempaava esiintyminen loihtii hymyn kasvoille ja saa tanssijalan vipattamaan!

Yhtyeen täyteläinen soundi on pari numeroa kuvittelemaasi isompi. Suomen parhaaksi jazzlaulajaksikin tituleerattu Juki Välipakka soittaa myös kitaraa ja rouheaa bluesharppua. Saksofomilla pehmeän savuisesta äreään soundiin yltävä tenorisaksofonisti Sirpa Suomalainen on myös yhtyeen toinen laulusolisti.

Omaleimaisuutta ja kokoa soundille antaa Harri Taittonen Hammond-urkuineen. Hän hoitaa myös hoitaa bassopuolta ja taustalaulua. Rumpali Mikael Seire taitaa afroamerikkalaisen rytmimusiikin koko skaalan antaen soinnille viimeisen silauksen.

Frim-Fram on kiertänyt keikkaillen klubeja ja festareita neljä viime vuotta. 2015 julkaistu levy "Let's Talk" on saanut hyviä arvioita alan lehdissä, mm. Blues News:sä.
RetroU Art julkaisee yhtyeen uuden levyn "Wake Up!" helmikuussa 2019, ja ensimmäinen single nimikkoraita "Wake Up!" julkaistiin 29.11. 2018 videon kera.