EV46143.jpg
EV46143.jpg
EV46143.jpg
EV46143.jpg
EV46143.jpg
EV46143.jpg

Tavastia-klubi Tapahtumat

Kari Peitsamo & Shöcking Blü

Liput ennakkoon alk. 16,50 €, ovelta 18 €, Ikäraja: K-18

Kari Peitsamo viettää tänä vuonna 40-vuotistaiteilijajuhlaansa. Boogiekone ei hyydy, eikä vierivä kivi sammaloidu. Sen todistaa uusi rock-yhtye Shöcking Blü, jossa rokkaavat Kari Peitsamon (laulu, kitara) lisäksi Pete Pohjanniemi (basso) ja Sakke Koivula (rummut).

Vaatimattomuus on kaunetta, johon tällä riehakkaalla ryhmällä ei ole enää varaa. Tinkimätön asenne ja pilke silmäkulmassa on heille enemmän kuin ajatus. Se on elinehto.

Shöcking Blün musiikillinen selkäranka löytyy paitsi Kari Peitsamon bändihistoriasta (muun muassa Kari Peitsamon Skootteri ja Kari Peitsamo Revival), myös sellaisten yhtyeiden soinnista kuin ZZ Top ja George Thorogood. Shöcking Blü tarjoaa suomenkielistä rock'n'rollia, jossa ruoditaan elämän pieniä ja suuria asioita. Kappaleista löytyy rock'n'rollin kliseitä ja ylilyöntejä, rakkautta ja turmellusta sekä korvanamia, jossa Les Paulin murina kohtaa akustisen treblerikkaan soinnin.

Heittäydy mukaan ja todista Shöcking Blü raakana, jotta voit kertoa tuleville sukupolville olleesi paikalla silloin, kun Suomessa tehtiin rock'n'rollin historiaa!