EV46171.jpg
EV46171.jpg
EV46171.jpg

Tavastia-klubi Tapahtumat

Riff Raff (USA) + Tippa-T, Adi L Hasla, Hoodwatch DJ's

Liput ennakkoon alk. 26 €, ovelta 28 €, Ikäraja: K-18

JENKKIRÄPPÄRI RIFF RAFF SAAPUU KEIKALLE SUOMEEN

Pe 2.6.2017 Helsinki, Tavastia +Tippa-T, Adi L Hasla, Hoodwatch DJ's

Hiphop-artisti Riff Raff saapuu Helsinkiin Tavastia-klubille perjantaina 2. kesäkuuta. Juuri uuden mixtapen julkaisseen jenkkiräppärin sekä illan ohjelmiston täydentävien Tippa-T:n, Adi L Haslan ja levymusiikista vastaavan Hoodwatch DJ's -kaksikon konsertin liput ovat nyt myynnissä Tiketissä.

Teksasista kotoisin Riff Raff on julkaissut kaksi studioalbumia sekä lukuisia remixeja, singlejä ja mixtapeja, joissa yhdistyvät hiphop, EDM ja trap-musiikki. Jo artistin ensimmäinen studioalbumi "Neon Icon" nousi julkaisun jälkeen Billboard 200 -listalla sijalle 22 ja viime vuoden toinen pitkäsoitto "Peach Panther" puolestaan Billboardin hiphop-listan kärkikolmikkoon. Suuremman yleisön tietoisuuteen räppäri tuli näyttäydyttyään MTV:n reality-sarjassa "From G's to Gents", jossa gangstereista yritettiin tehdä salonkikelpoisia herrasmiehiä.

Tatuoinneistaan, letitetyistä hiuksistaan ja ylitsevuotavasta rap-meiningistään tunnettu Riff Raff on vieraillut Suomessa aikaisemmin ainoastaan kesällä 2013. Artistin viimeisin julkaisu on tammikuussa ilmestynyt mixtape "Aquaberry Aquarius", jolla vierailevat muun muassa Wiz Khalifa ja Choo Jackson.

http://www.tiketti.fi/Riff-Raff-USA-+-Tippa-T-Adi-L-Hasla-Hoodwatch-DJs-Tavastia-lippuja/46171