EV52305.jpg
EV52305.jpg
EV52305.jpg

Tavastia-klubi Tapahtumat

Viitasen Piia, Lau Nau, Cats of Transnistria

Liput ennakkoon alk. 14 €, ovelta 16 €, Ikäraja: K-18

Viitasen Piia on lauluntekijä Piia Viitasen luotsaama tummanpuhuvaa luomufolkkia soittava yhtye, joka on hurmannut kolmella albumillaan niin kriitikot kuin liveyleisönkin, ja raivannut Viitaselle jalansijaa suomen eturivin tarinankertojien joukossa.

Yhtyeen loppuvuodesta 2016 julkaistu kolmas albumi Laulumaa on jatkanut nousujohteista kulkua, ja kerännyt täydet viisi tähteä niin Helsingin Sanomilta, Keskisuomalaiselta, kuin myös Ilkalta ja Pohjalaiselta. MTV.fi valitsi Laulumaan vuoden kotimaiseksi albumiksi.

 

Cats Of Transnistria on hypnoottinen, kokeellinen dream pop duo Helsingistä. Tuomas Alatalo ja Henna Hietamäki luovat yllättävän laajoja äänimaisemia yhden kitaran, sähköurkujen ja laulun varassa. Kappaleet vievät kuulijan kaukaisiin maailmoihin ja eteeriset laulut resonoivat syvällä emotionaalisella tasolla.

 

Lau Nau's fifth album "Poseidon" is released in November 2017. It is a a heart breaking, beautiful, crooked orchestral album that is created with her co-players Matti Bye, Helena Espvall, Samuli Kosminen, Pekko Käppi and Antti Tolvi.