EV56079.jpg
EV56079.jpg
EV56079.jpg

Tavastia-klubi Tapahtumat

LCMDF - Sad Bangers -levynjulkkarikeikka, Olivera

Liput ennakkoon alk. 14 €, ovelta 16 €, Ikäraja: K-18

Suomessa harvakseen keikkaileva elektropop-yhtye LCMDF (ent. Le Corps Mince de Françoise) esiintyy lauantaina 29. syyskuuta Tavastialla.

Kansainvälisesti tunnustettu, energisistä live-vedoistaan ja anteeksipyytelettömästä asenteestaan tunnettu yhtye nousee lavalle uuden materiaalin kera. Suomalaisen elektropopin uranuurtajana toiminut yhtye juhlistaa "Sad Bangers" -nimisen toisen pitkäsoittonsa julkistamista, ja kymmenvuotista uraansa.

"Sad Bangers" on omakohtainen tarina juhlimisesta, deittailusta, feminismistä ja burnoutista. Levy kertoo y-sukupolvelle tyypillisistä kasvukivuista; vaikeudesta löytää paikkansa yhteiskunnassa ja maailmassa, yhteisöllisyyden kaipuusta sekä kaihosta jättää jälki.

LCMDF - Sad Bangers ulkona 21.9.

Support Olivera

Espoosta kotoisin oleva 24-vuotias Olivera tekee eloisaa ja nostalgishenkistä elektro-indiepoppia tuottajansa Lennon kanssa. Hänen uusin singlensä No More julkaistiin maaliskuussa, ja se nousi Spotifyn viraalilistoille Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa. Oliveran biisit ovat päätyneet muun muassa YleX:n ja Radio X3M:n soittolistoille, ja soineet myös MTV3:n ja AVAn mainoksissa.

Soolouransa ohella Olivera on työskennellyt laulunkirjoittajana ja vierailevana artistina useiden elektronisen musiikin artistien kanssa, kuten Sonny Alven, 3LAU, Zaxx, Lucian ja John Dahlbäck. Yhteensä biisit ovat keränneet yli 20 miljoonaa kuuntelukertaa, ja niistä ovat kirjoittaneet mm. Billboard, Scandipop ja Earmilk.

Tähän mennessä Olivera on esiintynyt vain Suomen rajojen ulkopuolella, mutta nyt nähdään hänen ensiesiintymisensä uuden livebändin kanssa!

DJ Malin Nyqvist

Malin Nyqvistin setti ammentaa energiansa 00-luvun yleisösuosikeista ja klubi-bängereistä, takoen raakaa house-rytmiä yhdistettynä juustoisiin remixeihin. Flow Festivaaleilla ja Kaiku-klubilla tanssilattioita valloittanut suomiskenen 'enfant terrible' nähdään myös Tavastialla 29.9!