EV56545.jpg
EV56545.jpg
EV56545.jpg

Tavastia-klubi Tapahtumat

Sam Huber & The True Groove All-Stars

Liput ennakkoon alk. 12 €, ovelta 14 €, Ikäraja: K-18

Eternal Erectionin keulilla muhevien funk-elämysten vokalistina tutuksi tullut Sam Huber teki loikan New Yorkiin, kaappasi kyytiinsä tuottajan ja bändin ja keikkailee nykyään kokoonpanonsa Sam Huber & The True Groove All-Stars kanssa. Uusi soololevy Top Of The World on äänitetty ja tuotettu New Yorkissa ja sen vahvat taustavaikuttajat ovat legendaarinen Bill Laswell ja tuottaja Tomás Doncker.

"Lähdin syksyllä 2016 kolmeksi kuukaudeksi New Yorkiin etsimään musakontakteja ja lopulta sain yhteyden Tomás Donckeriin, joka on muusikko ja tuottaja sekä pyörittää paikallista True Groove Records -levymerkkiä. Meillä synkkasi heti", Sam Huber muistelee.

Tuosta tapaamisesta syntyneen levydiilin ensimmäinen albumi Confused äänitettiin Bill Laswellin studiossa ja julkaistiin heinäkuussa 2017. Sekä ensimmäisellä että uudella albumilla Samin taustalla toimii levy-yhtiön oma huippubändi The True Groove All-Stars, jonka jäsenet ovat tuttuja mm. Madonnan, Aretha Franklinin, Bruce Springsteenin, Stingin, J.Lon ja Snoop Doggin taustalta.

Samainen bändi toimii myös Sam Huberin livebändinä. Yhtyeen ensimmäinen keikka oli huhtikuussa New Yorkin The Bitter End -klubilla ja Suomeen ryhmä tulee syyskuussa albumin julkaisukiertueelle.