EV60025.jpg
EV60025.jpg
EV60025.jpg

Tavastia-klubi Tapahtumat

Better Oblivion Community Center (Conor Oberst & Phoebe Bridgers) (USA) + Christian Lee Hutson (USA)

Liput ennakkoon alk. 42,50 €, ovelta 45 €, Ikäraja: K-18

Tapahtuma peruutettu

Lippujen palauttamien:

Kätevin tapa palauttaa liput on sähköposti. Ilmoita meille lipun tai lippujen 13-numeroiset koodit ja IBAN-tilinumerosi osoitteeseen hei@tiketti.fi. Lisää otsikkoon tapahtuman nimi sekä teksti: "palautus".


Lippujen palauttaminen onnistuu myös toimipisteillämme. Otathan huomioon, että kaikissa toimipisteissä ei säilytetä käteistä. Silloin toimipiste ottaa ylös yhteystietosi ja tilinumerosi ja saat palautuksen tilillesi. HUOM! Lippupalautuksia ei voi tehdä R-kioskeilla.

 

Voit myös postittaa ostetut liput meille yhdessä IBAN-tilinumerosi ja yhteystietojesi kanssa.

Osoite: Tiketti Oy, Urho Kekkosen katu 4-6, 00100 Helsinki.

 Bright Eyes -yhtyeestä tunnettu indie-konkari Conor Oberst ja kovassa nosteessa oleva pehmeä-ääninen folk rock -artisti Phoebe Bridgers saapuvat keväällä Helsinkiin uuden Better Oblivion Community Center -kokoonpanonsa kanssa. Laajalti ylistetyn, yhtyeen nimeä kantavan esikoisalbuminsa viime viikolla julkaissut yhdysvaltalaiskokoonpano nousee Kulttuuritalon lavalle maanantaina 29. huhtikuuta.

 

Better Oblivion Community Centerin molemmat jäsenet ovat luoneet vankan ja menestyksekkään uran indie-musiikin maailmassa. 90-luvulla uransa aloittanut, värisevästä äänestään, akustisiin kitaroihin nojaavasta tuotannostaan ja tunnustuksellisista lyriikoistaan tunnettu Conor Oberst muistetaan parhaiten kahdeksan studioalbumia julkaisseen ja 2000-luvun alun tärkeimpiin amerikkalaisiin indie-yhtyeisiin kuuluneen Bright Eyesin keulakuvana ja perustajajäsenenä. Oberst on lisäksi vaikuttanut mm. Monsters of Folk- sekä Desaparecidos-kokoonpanoissa. Artistin viimeisin sooloalbumi ilmestyi keväällä 2017. Tarttuvia melodioita sekä unenomaista popin, folkin ja kantrirockin välimaastoon sijoittuvaa tuotantoa tehtaileva Phoebe Bridgers puolestaan julkaisi vuonna 2017 debyyttialbuminsa "Stranger in the Alps" keräten faneilta ja kriitikoilta huikeaa kiitosta. Bridgersin yhdessä Julien Bakerin ja Lucy Dacuksen kanssa muodostava boygenius-trio julkaisi debyytti-EP:nsä viime vuonna.


Kaveriporukan autotallijameista Los Angelesissa alkanut kaksikon timanttinen yhteistyö kiteytyy heidän esikoisalbumillaan "Better Oblivion Community Center". Yllätyksenä julkaistu pitkäsoitto käsittää kymmenen Bridgersin samettisen äänen ja Oberstin omintakeisten kitarasoolojen siivittämää letkeää ja genrelle uskollista indie rock -kappaletta.

Conor Oberst ja Phoebe Bridgers saapuvat nyt ensi kertaa Suomeen. Illan avausartistina nähdään yhdysvaltalainen laulaja-lauluntekijä Christian Lee Hutson.