EV65258.jpg
EV65258.jpg
EV65258.jpg
EV65258.jpg
EV65258.jpg
EV65258.jpg

Tavastia-klubi Tapahtumat

Wilko Johnson (UK)

Liput ennakkoon alk. 37,50 €, ovelta 39 €, Ikäraja: K-18

Lippujen ennakkomyynti on loppunut.

WILKO JOHNSON TAVASTIALLE

Legendaarinen brittiläinen kitaristi Wilko Johnson yhtyeineen tekee alkuvuodesta lyhyen kiertueen Suomessa. Viimeksi Johnson on vieraillut Suomessa vuonna 2018.

Wilko Johnson tuli 70-luvulla tunnetuksi Dr. Feelgood -yhtyeestä, joka oli pub rock -genren edelläkävijä. Johnson perusti kuitenkin oman yhtyeensä jo saman vuosikymmenen lopulla.

Taiteilijan viimeinen vuosikymmen on ollut erityisen tapahtumarikas: hän kävi lähellä kuolemaa sairastuttuaan pahanlaatuiseen haimasyöpään, josta kuitenkin lopulta toipui kuin ihmeen kaupalla. Johnsonin vuoden 2014 esiintymistä Tavastialla pidettiin hänen jäähyväiskeikkanaan. Kyseisestä keikasta Johnson niitti kriitikoiden ylistystä.

Parantumisensa jälkeen hän on jatkanut täysin palkein muusikon urallaan ja on julkaissut muun muassa brittilistojen kärkeen nousseen albumin yhdessäThe Who -vokalisti Roger Daltreyn kanssa.

Parhaillaan vuoden 2020 kotimaankiertueelle valmistautuva Johnson on myös näytellyt huippusuositussa Game of Thrones -sarjassa ja kirjoittanut vuonna 2016 julkaistun omaelämäkerran "Don't you leave me here". Lisäksi hänet on nimitetty Anglia Ruskin -yliopiston taiteiden kunniatohtoriksi.

Syömään ennen keikkaa? Varaa pöytä Ravintola Ilveksestä! www.ravintolailves.fi