EV71357.jpg
EV71357.jpg
EV71357.jpg
EV71357.jpg
EV71357.jpg
EV71357.jpg

Tavastia-klubi Tapahtumat

Ex Tuuttiz (Levyjulkkarit)

Liput ennakkoon alk. 16 €, ovelta 18 €, Ikäraja: K-18

KAIKKI KEIL ON VÄLII DIGAA EX TUUTTIZT -ALBUMIN JULKKARIT TAVASTIALLA 3.10.

Aiemmin Tuuttimörkönä tunnettu rap-artisti Ex Tuuttiz julkaisi toukokuussa uuden albuminsa "Kaikki keil on välii digaa Ex Tuuttizt". Albumin julkistusta juhlistetaan Tavastia-klubilla lauantaina 3.10.

Ex Tuuttiz kertoo albumin merkitsevän paluuta musiikin ilon pariin. "Ei mitään laskelmoitua, ei mitään suunniteltua. On huone, muutama hylkiö, pari laitetta ja pari tuntia aikaa. Tässä cocktail, joka toimii ja ainut cocktail, jossa on järkeä. Levystä tuli mutkaton ja koruton ja sen tekeminen helpotti oloa. Levyn piilevinä teemoina ovat pako kaupungista, väsymys, tylsistyminen ja niistä irti pyristely. Se yrittää tehdä huomioita ajastamme, vitsailla, piikittää ja tunnustaa."

Mm. Helsingin Sanomat hehkutti julkaisua artistin tähän mennessä parhaaksi levyksi.

Ex Tuuttiz on tunnettu muun muassa kappaleistaan Kultainen Linna ja Savuke + kola. Artisti on julkaissut ennen tätä kaksi albumia, joista vuonna 2016 julkaistu Kromihammas nousi myös Suomen albumilistan ykköseksi.

***

Tavastian turvallisuusohje:

Tavastialla minimoimme tartuntariskiä vähentämällä asiakaspaikkoja sekä noudattamalla annettuja hygieniamääräyksiä taaten näin asiakkaillemme turvallisen keikkakokemuksen.

Tavastialla on istumapaikkoja aulassa, salissa ja parvella. Keikkaa voi myös seurata seisaaltaan. On erityisen tärkeää säilyttää turvavälit koko keikan ajan muihin asiakkaisiin sekä henkilökuntaan ja artistiin.

  • Varauduthan näyttämään viranomaisen hyväksymän viivakoodillisen henkilötodistuksen ovella lipuntarkastuksen yhteydessä tai luo valmiiksi oma viivakoodi täällä: https://info.tiketti.fi/fi
    Muista turvavälit ja vältä lähikontaktia muiden asiakkaiden sekä henkilökunnan kanssa.
  • Pese kätesi heti saavuttuasi, WC-käynnin yhteydessä sekä lähtiessäsi. Käsidesiä on tarjolla sisääntulon yhteydessä sekä muissa asiakastiloissa.
  • Älä saavu keikalle, mikäli tunnet itsesi sairaaksi tai olet palannut ulkomailta 14 vuorokauden aikana.
  • WC-tilat on rajoitettu tietyn henkilömäärän käyttöön kerrallaan. Ota muut asiakkaat sekä turvavälit huomioon asioidessasi WC-tilassa.
  • Pyri välttämään käteisen käyttöä maksuvälineenä.


Saavutettavuus

Tapahtumapaikka on esteetön. Avustajan ja avustettavan lippuvarauksia tehdessä, otathan yhteyttä info@tavastiaklubi.fi

Syömään ennen keikkaa? Varaa pöytä Ravintola Ilveksestä! www.ravintolailves.fi