EV72595.jpg
EV72595.jpg
EV72595.jpg
EV72595.jpg
EV72595.jpg
EV72595.jpg

Tavastia-klubi Tapahtumat

Amorphis - Tales From The Thousand Lakes

Liput ennakkoon alk. 62,50 €, ovelta 67 €, Ikäraja: K-18

Tapahtuma peruutettu

 

 

Amorphis Tales From The Thousand Lakes Tavastian keikka siirtyy - Uusi päivämäärä 15.12.2020

Esalle sattuneen pyöräilyonnettomuuden vuoksi tiistaille 1.12. suunniteltu spesiaalikeikka Tavastialla siirtyy kahdella viikolla eteenpäin. "Kaaduin fillarilla, mursin solisluun, kylkiluun ja muuta jännää. Kiitos Töölön Sairaalan päivystysosaston henkilökunnalle hyvästä hoidosta.", toipuva kitaristi kommentoi.


Ostetut liput käyvät uudelle päivämäärälle sellaisenaan.  Jos uusi päivä ei sovi, liput voi palauttaa Tikettiin 1.12.2020 mennessä . Palautetuista lipuista peritään lippukohtainen käsittelymaksu.

Voit palauttaa liput verkkosivuiltamme löytyvällä lomakkeella www.tiketti.fi/palautalippuja .

 

 

Amorphis jatkaa 30-vuotisen uransa juhlimista soittamalla legendaarisen Tales From The Thousand Lakes - albumin kokonaisuudessaan Tavastialla joulukuun alussa! Yhtye esittää klassikkoalbuminsa tiistaina 15.12. rajoitetulla kapasiteetilla.

 

Tavastian turvallisuusohje:

Tavastialla minimoimme tartuntariskiä vähentämällä asiakaspaikkoja sekä noudattamalla annettuja hygieniamääräyksiä taaten näin asiakkaillemme turvallisen keikkakokemuksen.

Tavastialla on istumapaikkoja aulassa, salissa ja parvella. Keikkaa voi myös seurata seisaaltaan. On erityisen tärkeää säilyttää turvavälit koko keikan ajan muihin asiakkaisiin sekä henkilökuntaan ja artistiin.

  • Varauduthan näyttämään viivakoodillisen henkilötodistuksen ovella lipuntarkastuksen yhteydessä tai luo valmiiksi oma viivakoodi täällä: https://info.tiketti.fi/fi (HUOM! Passi ei kelpaa sillä siinä ei ole viivakoodia.) 
    Muista turvavälit ja vältä lähikontaktia muiden asiakkaiden sekä henkilökunnan kanssa.
  • Pese kätesi heti saavuttuasi, WC-käynnin yhteydessä sekä lähtiessäsi. Käsidesiä on tarjolla sisääntulon yhteydessä sekä muissa asiakastiloissa.
  • Älä saavu keikalle, mikäli tunnet itsesi sairaaksi tai olet palannut ulkomailta 14 vuorokauden aikana.
  • WC-tilat on rajoitettu tietyn henkilömäärän käyttöön kerrallaan. Ota muut asiakkaat sekä turvavälit huomioon asioidessasi WC-tilassa.
  • Pyri välttämään käteisen käyttöä maksuvälineenä.
  • Käytäthän kasvomaskia. Kasvomaskeja myydään myös baarissa.

 

Saavutettavuus

Tapahtumapaikka on esteetön.