EV75482.jpg
EV75482.jpg
EV75482.jpg

Tavastia-klubi Tapahtumat

KUUMAA

Liput ennakkoon alk. 16 €, ovelta 18 €, Ikäraja: K-18

HUOM! Keikka on siirtynyt. Uusi päivä on perjantai 15.10.2021. 

Ostetut liput käyvät uudelle päivämäärälle sellaisenaan. Jos uusi päivä ei sovi, liput voi palauttaa Tikettiin 19.9.2021 mennessä. Palautetuista lipuista peritään lippukohtainen käsittelymaksu.

Voit palauttaa liput verkkosivuiltamme löytyvällä lomakkeella www.tiketti.fi/palautalippuja .

***

Uusimmalla "Kolme toivetta" -singlellään Spotifyn top 50 -listalle noussut KUUMAA soitti viime vuoden elokuussa loppuunmyydyn tuplakeikan Tavastialla ja palaa nyt vuotta myöhemmin takaisin, entistäkin väkevämmällä otteella.

Bändin keikkoja on ylistetty niin festivaaleilla kuin klubeillakin. Valovoimaisen laulajan, Johannes Brotheruksen liidaama KUUMAA on livenä omaa laatuaan. Neljän karismaattisen jäsenen soittotaito ja energia resonoi isoissa melodioissa ja särmikkäissä lyriikoissa.

***

Tavastian turvallisuusohje:

Tavastialla minimoimme tartuntariskiä vähentämällä asiakaspaikkoja sekä noudattamalla annettuja hygieniamääräyksiä taaten näin asiakkaillemme turvallisen keikkakokemuksen.

Jokaiselle asiakkaalle on istumapaikka pöydän ääressä. Pöytiä löytyy Tavastian salista sekä salin parvelta. Istumispaikkojen täyttäminen tapahtuu saapumisjärjestyksessä.

  • Keräämme ovella tapahtuman kävijöiden yhteystiedot mahdollisten altistumistapausten tiedottamista varten. Keikalle saapuessasi sinun tulee luoda itsellesi valmiiksi oma viivakoodi täällä: https://info.tiketti.fi/fi
  • Muista turvavälit ja vältä lähikontaktia muiden asiakkaiden sekä henkilökunnan kanssa. Tavastialla on istumapaikkoja ja tarpeeksi tilaa pitää etäisyyttä muihin.
  • Pese kätesi heti saavuttuasi, WC-käynnin yhteydessä sekä lähtiessäsi.
  • Käsidesiä on tarjolla sisääntulon yhteydessä sekä muissa asiakastiloissa.
  • Älä saavu keikalle, mikäli tunnet itsesi sairaaksi.
  • Pyri välttämään käteisen käyttöä maksuvälineenä.
  • Käytä kasvomaskia. Kasvomaskeja myydään myös baarissa.
  • Pysy keikan ajan sinulle osoitetulla istumapaikalla. Tanssilattialla ei saa seistä keikan aikana. Tilassa liikkuminen on sallittua vain baaritiskille, vessaan sekä ulos.

Osana turvallista tapahtumaa Tavastialla emme hyväksy minkäänlaista häirintää, syrjintää, väkivaltaa tai hyväksikäyttöä.

Olethan viipymättä yhteydessä henkilökuntaan, mikäli kohtaat minkäänlaista huonoa käytöstä tapahtumassa.

Osta Ympäristölippu ja tue Tavastia Hall of Nature -hanketta!

Tavastia Hall of Nature -hanke tähtää vastuullisempaan ja kestävämpään Tavastiaan. Yksi hankkeen tavoitteista on tulla hiilineutraaliksi livekentän toimijaksi.

Tavastia Hall of Nature -keräyksen myyntituotot menevät lyhentämättömänä Luonnonperintösäätiön Tavastian metsä -kampanjaan, jonka tavoitteena on hankkia oma suojeltu metsä päästöjen kompensoimiseksi.

Käy tutustumassa kampanjaan: Luonnonperintosaatio.fi/tavastian-metsa

Kiitos kun olet mukana rakentamassa kestävämpää Tavastiaa!


Saavutettavuus

Tapahtumapaikka on esteetön.

Syömään ennen keikkaa? Varaa pöytä Ravintola Ilveksestä! www.ravintolailves.fi