EV65585.jpg
EV65585.jpg
EV65585.jpg

Tavastia-klubi Tapahtumat

Don Johnson Big Band

Liput ennakkoon alk. 19,50 €, ovelta 21 €, Ikäraja: K-18

DON JOHNSON BIG BANDIN TAVASTIAN JOULUPERINNE JATKUU

Yhtye laittaa biisit, riimit ja piparit jakoon jo 17. kertaa.

Helsinkiläisyhtye Don Johnson Big Band jatkaa tänäkin vuonna mittavaa joulukeikkojen perinnettään Tavastialla. Kaupungin hikisimmät ja omaperäisimmät jouluiltamat järjestetään perjantaina 20.12.

Tämän vuoden DJBB Xmas Special on järjestyksessään jo seitsemästoista. Vuodesta 2000 lähtien miltei joka vuosi toteutunut joulukeikka on yksi Helsingin ja Tavastian pisimmistä yhtäjaksoisista keikkatapahtumista. Kysessä on koko Suomen mittapuullakin poikkeuksellinen yhden bändin konsertti-instituutio. 

Suomalaisen hiphopin uranuurtajiin kuuluva Don Johnson Big Band on julkaissut kuusi täyspitkää albumia. Vuonna 2000 julkaistun omakustannedebyyttinsä Support de Microphones jälkeen rytmimusiikin marginaaleista mainstreamiin ponnistanut yhtye on mm. ollut kahdesti Suomen albumilistan ykkösenä sekä palkittu kolmella Emma-patsaalla. Debyyttilevyä on usein tituleerattu Suomen myydyimmäksi omakustanteeksi, ja platinaa saavuttanut kakkosalbumi Breaking Daylight (2003) on edelleen yksi kaikkien aikojen menestyneimpiä suomalaisia hiphop-albumeja.

Kuudes albumi Physical Digital ilmestyi syksyllä 2018, ja yhtye työstää parhaillaan sen henkistä ja musiikillista kaksoissisarta Digital Physicalia, joka ilmestyy vuoden 2020 aikana.