Tavastiaklubi
 
Ti 20.9.2011

Uriah Heep (UK) (21:30)

20-01
Hinta: enn. alk. 30,50 € / 32 € Ikäraja: K-18   

Uriah Heep on ravisuttanut musiikkipiirejä jo 70-luvun alkuvuosilta saakka. Yhtye kuuluu niin progressiivisen rockin kuin hardrockin alkuperäisiin, kiistattomiin vaikuttajiin; heavy rockin merkittävimmistä alullepanijoista puhuttaessa mainitaan yleensä artistit kuten Led Zeppelin, Black Sabbath, Deep Purple sekä Uriah Heep. Kiitetyn - ja kiistellyn - Uriah Heepin tunnetuimpiin kappaleisiin kuuluvat muun muassa Easy Livin', Lady in Black, Gypsy, July Morning ja Look at Yourself.

Uriah Heepin levyjä on myyty maailmanlaajuisesti noin 30 miljoonaa kappaletta ja se on kiivennyt listahuipulle mm. viiden US Top 40 -albumin voimin. Legendaaristen perustajajäsentensä, vokalisti David Byronin, kitaristi Mick Boxin sekä kosketinsoittaja Ken Hensleyn tunnetuksi tekemä yhtye loi tunnistettavan omintakeisen tyylinsä jossa pitkät, mutkikkaat kitarasoolot yhdistyivät niin hammond-urkuihin kuin Byronin lähes oopperatyylisiin lauluosuuksiin. Levyjen kannet ja sanoitukset heijastelivat albumien surrealistisia, yliluonnollisia teemoja ja mystistä maailmaa; Lady in Black, The Wizard, Rainbow Demon, Misty Eyes...

 Uriah Heep on julkaissut useita oman tyylilajinsa klassikoiksi luokiteltavia albumeja kuten "Look at Yourself", "Demons and Wizards", "The Magician's Birthday", "Uriah Heep Live", "Sweet Freedom" ja "Wonderworld". Sittemmin useita miehistönvaihdoksia ja sekä ylä-ja alamäkiä urallaan kokenut legendaarinen yhtye on ainoana heavy rockin alkuaikojen suurnimistä toiminut yhtäjaksoisesti yli 40 vuotta. Uriah Heep myös jatkaa yhä tänä päivänä levyttämistä ja konsertointia ympäri maailmaa. Yhtye julkaisi aiemmin tänä vuonna 23:nnen studioalbuminsa, Into The Wild, jonka on loistava osoitus Uriah Heepin elinvoimaisuudesta tänäkin päivänä.

Facebook
Tavastiaklubi, Urho Kekkosen katu 6
Aukioloajat su-to 20-01, pe-la 20-04
(jollei toisin mainita). Ikäraja 18v.
Tavastiaklubi Facebookissa | Yhteystiedot

Uutiset

Postituslista

Haluatko pysyä ajan tasalla Helsingin keikkarintamalla? Liity Tavastian ja Semifinalin postituslistalle! Voit myös poistua listalta tämän lomakkeen avulla lähettämällä osoitteesi uudelleen.


Nimi  

Sähköposti  

Lähetä