Tavastiaklubi
 
Ke 18.4.2012

Thåström (SWE) (21:30)

20-01
Hinta: enn. alk. 33,50 € / ovi 34 € Ikäraja: K-18   

Lipunmyynti alkaa to 27.10.2011 klo 9.00

Pitkä odotus on ohi, kun mm. Ebba Grönin riveistä tuttu ruotsalaismuusikko Thåström lähtee vihdoin kiertueelle keväällä. Ruotsin suurin rock-ikoni saapuu myös Helsinkiin ja heittää keikan Tavastia-klubilla huhtikuussa.

Thåström valmistelee parhaillaan uutta albumia, joka julkaistaan ensi vuoden puolella. Tukholmassa nauhoitettu levy on miksattu Berliinin Hansastudiolla, joka tunnetaan mm. Iggy Popin, David Bowien ja Nick Caven klassikkolevyjen syntypaikkana. Uutta levyä on kuvailtu luonnolliseksi jatkumoksi Thåströmin edellisille levyille ”Skebokvarnsvägen 209” ja ”Kärlek är för dom”. Parit maistiaiset tulevasta materiaalista kuultiin viime kesän hienolla Way Out Westin keikalla, josta riitti puhuttavaa vielä pitkään festarin jälkeen.  Karismaattisena esiintyjänä tunnetun Thåströmin kiertuekokoonpanossa nähdään tulevalla kevätkiertueella Niklas Hellberg, Pelle Ossler, Ulf Ivarsson, Mikael Nilzén ja Anders Hernestam.

Facebook
Tavastiaklubi, Urho Kekkosen katu 6
Aukioloajat su-to 20-01, pe 20-02, la 20-04
(jollei toisin mainita). Ikäraja 18v.
Tavastiaklubi Facebookissa | Yhteystiedot

Uutiset

Postituslista

Haluatko pysyä ajan tasalla Helsingin keikkarintamalla? Liity Tavastian ja Semifinalin postituslistalle! Voit myös poistua listalta tämän lomakkeen avulla lähettämällä osoitteesi uudelleen.


Nimi  

Sähköposti  

Lähetä