Tavastiaklubi
 
Ke 29.2.2012

Kovasikajuttu!-bileet: Pertti Kurikan Nimipäivät (22:00), M.A.Numminen & Pedro Hietanen (23:00), DJt Njassa & Anna Laine (Radio Helsinki)

21.30-01
Hinta: enn. alk. 11,50 € / ovi 12 € Ikäraja: K-18   

Kovasikajuttu -elokuvan ensi-illan jatkobileet Tavastialla! Bileet ovat jatkoa elokuvan kutsuvieras-ensi-illalle. Bileistä vastaavat elokuvan tähdet, maailman viimeinen punk-bändi Pertti Kurikan Nimipäivät. Illan kruunaa jo 1970-luvulta lähtien yhdessä suomalaisia viihdyttäneet M.A. Numminen & Pedro Hietanen. Levyjä pyörittämässä ja juontamassa ovat Radio Helsingin DJ Njassa & Anna Laine.

Kovasikajuttu on Jukka Kärkkäisen ja J-P Passin ohjaama dokumenttielokuva kehitysvammaisten miesten perustamasta Pertti Kurikan Nimipäivät -punkbändistä. Elokuva kertoo bändin suosiosta ja noususta suuren yleisön tietoisuuteen. Se on tarina kapinasta valtavirtaa vastaan. Sitähän punk joskus oli. Että sopeutumattomat huutavat keuhkonsa pihalle ja kertovat omista, oikeista ongelmistaan. Siksi tämä on maailman viimeinen punkbändi.

Kovasikajuttu-elokuva julkaistaa keväällä 2012.

KOVASIKAJUTTU from Mouka Filmi on Vimeo.

Facebook
Tavastiaklubi, Urho Kekkosen katu 6
Aukioloajat su-to 20-01, pe-la 20-04
(jollei toisin mainita). Ikäraja 18v.
Tavastiaklubi Facebookissa | Yhteystiedot

Uutiset

Postituslista

Haluatko pysyä ajan tasalla Helsingin keikkarintamalla? Liity Tavastian ja Semifinalin postituslistalle! Voit myös poistua listalta tämän lomakkeen avulla lähettämällä osoitteesi uudelleen.


Nimi  

Sähköposti  

Lähetä