Tavastiaklubi
 
La 21.4.2012

Jukka Poika & Sound Explosion Band - ikärajaton (17:30)

ovet 16:30
Hinta: enn. alk. 17,50 € / ovi 18 € Ikäraja: ikärajaton   

Viimeisimmät keikkansa Tavastialla loppuunmyynyt Jukka Poika saapuu jälleen klubille Sound Explosion Bandinsa kera, nyt mukanaan maaliskuussa ilmestyvä "Yhdestä puusta" -albumi, jolta julkaistaan 13.2. single "Älä tyri nyt". Uusi sinkkulohkaisu on albumin toinen - levyn ensimmäisenä sinkkuna julkaistu "Silkkii" kuului viime vuoden soitetuimpiin kotimaisiin kappaleisiin ja sai myös Emma-palkinnon vuoden kappaleena.

"Älä tyri nyt" edustaa sävyltään tulevan albumin tummempaa puolta. Levy on edellisen, platinaa myyneen "Kylmästä lämpimään" -levyn tavoin tuottaja Bommitommin käsialaa ja rytmeistä vastaa Jukan keikoiltakin tuttu kokoonpano Sound Explosion Band. Albumi on sekä musiikillisesti että aiheiltaan monipuolinen kokonaisuus, jolta löytyy mm. sosiaalisesti kantaaottavia tekstejä, oivaltavaa arkista havainnointia sekä lovers-henkisiä paloja. Vastikään myös live-esiintyjän Emma-palkinnolla palkittu Jukka Poika hurmaa 21.4. Tavastialla kahdella keikalla, joista ensimmäinen on ikärajaton. Tapahtumassa on rajattu anniskelualue täysi-ikäisille.

 

Facebook
Tavastiaklubi, Urho Kekkosen katu 6
Aukioloajat su-to 20-01, pe 20-02, la 20-04
(jollei toisin mainita). Ikäraja 18v.
Tavastiaklubi Facebookissa | Yhteystiedot

Uutiset

Postituslista

Haluatko pysyä ajan tasalla Helsingin keikkarintamalla? Liity Tavastian ja Semifinalin postituslistalle! Voit myös poistua listalta tämän lomakkeen avulla lähettämällä osoitteesi uudelleen.


Nimi  

Sähköposti  

Lähetä