Tavastiaklubi
 
Ke 25.4.2012

Imperial State Electric (SWE) (22:00), Satan Takes A Holiday (SWE) (21:00)

20-01
Hinta: enn. alk. 19,50 € / ovi 20 € Ikäraja: K-18   

Lipunmyynti alkaa ma 5.3.2012 klo 9.00

Hellacoptersista tutun Nicke Andersonin luotsaama Imperial State Electric julkaisee ensi viikolla odotetun toisen albuminsa ja lähtee uuden levyn myötä myös tien päälle. Ruotsalaisyhtye saapuu kiertueellaan Suomeenkin ja esiintyy Tavastialla.

Imperial State Electric on mm. Hellacoptersista ja Entombedista tutun voimahahmon Nicke Anderssonin yhtye, jonka hän aloitti alunperin sooloprojektina. Nykyiseen kokoonpanoon kuuluvat myös basisti Dolf de Borst, rumpali Thomas Eriksson ja kitaristi Tobias Egge.

Imperial State Electricin uusin singlelohkaisu ”Sheltered by the Sand” antaa esimakua maaliskuun 9. päivä ilmestyvältä, ”Pop War”-nimen saaneelta albumilta. Singlemaistiaisen ja bändin puheiden perusteella uusi levy jatkaa harvinaisen toimivaksi todetulla rock-linjalla ja musiikissa voi jälleen kuulla kaikuja mm. The Beatlesilta, Kissiltä ja The Stoogesilta.

ISE-faneille tarjoutuu myös toinen ainutlaatuinen tilaisuus haastaa bändi rock-tietämyksessä. Imperial State Electricin rantautuminen Suomeen huhtikuussa merkitsee samalla nimittäin Rock Science -aikakauden virallista alkua Suomessa. Rock Science on lautapeli rokkareilta rokkareille. Pelin ovat kehittäneet  alan ammattilaiset, esimerkiksi visuaalisesta ilmeestä vastaa itse Nicke Andersson. Pelillä on myös oma ISE:n käsialaa oleva tunnuskappaleensa ”Rock Science”.

Ennen pelin suomenkielisen version ilmestymistä on muutamalla onnekkaalla nyt mahdollisuus päästä testaamaan pelin englanninkielistä versiota täysin ainutlaatuiseen tapahtumaan Imperial State Electricin jäsenten kanssa Tavastialle ennen keikan alkua.

Osallistumisohjeet löydät Rock Science Finlandin Facebookista (linkki). Palkinto arvotaan 22. huhtikuuta.

 

 

Facebook
Tavastiaklubi, Urho Kekkosen katu 6
Aukioloajat su-to 20-01, pe-la 20-04
(jollei toisin mainita). Ikäraja 18v.
Tavastiaklubi Facebookissa | Yhteystiedot

Uutiset

Postituslista

Haluatko pysyä ajan tasalla Helsingin keikkarintamalla? Liity Tavastian ja Semifinalin postituslistalle! Voit myös poistua listalta tämän lomakkeen avulla lähettämällä osoitteesi uudelleen.


Nimi  

Sähköposti  

Lähetä