Tavastiaklubi
 
Ke 30.5.2012

Samuli Edelmann - 20 vuotta tien päällä (21:30)
vieraana Vesa-Matti Loiri

20-01
Hinta: enn. alk 19,50€ / ovi 20€ Ikäraja: K-18   

Siirtyneeseen torstain 19.4. konserttiin ostetut liput käyvät sellaisenaan.

Samuli Edelmann
juhlii tänä vuonna 20 vuotista taivaltaan esiintymisareenoilla. Yksi Suomen kaikkien aikojen menestyneimmistä miesartisteista julkaisi viime vuonna kultaa myyneen menestysalbumin ”Pienellä kivellä”. Artisti klubikiertueella muistellaan taipaleen popimpaa puolta kolmen vuosikymmenen ajalta. Klassikoiden täytteisen illan kruunaa vierailullaan Vesa-Matti Loiri.  Loiri ja Edelmann kuvasivat viime kesänä ensimmäisen yhteisen elokuvansa esittämällä isää ja poikaa Mika Kaurismäen tulevassa elokuvassa Tie pohjoiseen. Elokuvan tunnuskappaleena kuullaan Juha Tapion säveltämä ja sanoittama, parivaljakon upeasti duetoima Tuomittuna kulkemaan.

Samuli Edelmann on yksi Suomen rakastetuimmista laulajista ja näyttelijöistä, jonka ura on ollut kaikilla mittareilla huikea. Hän on julkaissut 13 albumia, useita kokoelmia, DVD:n (yhdessä Mikko Kuustosen kanssa), sekä vuonna 2010 platinaa myyneen duettoalbumin Jipun kanssa. Hän on näytellyt lähes 40:ssä kotimaisessa elokuvassa, ja monissa suosituissa tv-sarjoissa.

 

Facebook
Tavastiaklubi, Urho Kekkosen katu 6
Aukioloajat su-to 20-01, pe-la 20-04
(jollei toisin mainita). Ikäraja 18v.
Tavastiaklubi Facebookissa | Yhteystiedot

Uutiset

Postituslista

Haluatko pysyä ajan tasalla Helsingin keikkarintamalla? Liity Tavastian ja Semifinalin postituslistalle! Voit myös poistua listalta tämän lomakkeen avulla lähettämällä osoitteesi uudelleen.


Nimi  

Sähköposti  

Lähetä