Tavastiaklubi
 
Ke 6.3.2013

Gary Clark Jr. (USA) (21:30)

20-01
Hinta: enn. alk. 25,50 €, ovelta 27 € Ikäraja: K-18   

Lipunmyynti konserttiin alkaa Tiketissä ke 19.12.2012

Huikeassa nosteessa oleva teksasilaiskitaristi Gary Clark Jr. saapuu ensimmäistä kertaa Suomeen. Tavastian lavalle hän nousee keskiviikkona 6. maaliskuuta 2013.

Vuonna 1984 syntynyt Gary Clark Jr. tarttui kitaraan ensimmäistä kertaa 12-vuotiaana ja sai soittaa jo teinivuosina mm Jimmie Vaughin ja muiden kotikaupunkinsa arvostettujen muusikoiden seurassa. Varsinaisen läpimurtonsa kotimaassaan Gary saavutti vuonna 2010 esiinnyttyään Crossroads Guitar Festivaaleilla yhdessä mm Eric Claptonin, John Mayerin, Sheryl Crown ja B.B. Kingin seurassa.

Lehdistö on jo syleillyt Clarkia ja The New York Times epäilee hänen olevan ”seuraava Hendrix”, Rolling Stone taas kuvailee Clarkin tyyliä sekoitukseksi niin Kurt Cobainia ja Ramonesia kuin myös Buddy Guyta ja John Lee Hookeria. Myös lukuisat artistit ovat povanneet Garysta seuraavaa kitaramusiikin supertähteä ja mm. Alicia Keys on jo tehnyt yhteistyötä hänen kanssa ja Rolling Stones kutsui Garyn lavalle viime viikon keikallaan New Jerseyssä. Aika näyttää kuinka nopeasti klubit käyvät pieniksi tälle tulevaisuuden tähdelle, mutta joka tapauksessa tämä keikka tulee olemaan yksi tulevan vuoden musiikillisia kohokohtia.

Gary Clark Jr:n viimeisin albumi on lokakuussa Yhdysvalloissa julkaistu albumi Blak And Blu, joka nousi julkaisuviikollaan Billboardin albumilistan sijalle 6. Mike Elizondon (Dr. Dre, Mastodon, Fiona Apple) ja Rob Cavallon (Green Day, My Chemical Romance) tuottama albumi julkaistaan Suomessa tammikuussa 2013.

Facebook
Tavastiaklubi, Urho Kekkosen katu 6
Aukioloajat su-to 20-01, pe-la 20-04
(jollei toisin mainita). Ikäraja 18v.
Tavastiaklubi Facebookissa | Yhteystiedot

Uutiset

Postituslista

Haluatko pysyä ajan tasalla Helsingin keikkarintamalla? Liity Tavastian ja Semifinalin postituslistalle! Voit myös poistua listalta tämän lomakkeen avulla lähettämällä osoitteesi uudelleen.


Nimi  

Sähköposti  

Lähetä