Tavastiaklubi
 
Pe 23.8.2013

French Films (23:00), The Lieblings (22:00) - Tavastian Kesäklubi,
DJ:t Erkko & Harvest

21-04
Hinta: enn. alk. 13,50 €, ovelta 14 € Ikäraja: K-18   

Tammikuussa European Border Breakers Awards -palkinnon pokannut French Films on palanut lavoille uuden  materiaalin kera  - tuore  albumi ”White Orchid” ilmestyi huhtikuun alussa.  Levyn on tuottanut jälleen bändi itse yhdessä luottomiehensä Valtteri Väänäsen kanssa. Sen soundia yhtye kuvailee lyhyesti eläväksi ja lämpimäksi.

Viime kesältä tuttu Tavastian Kesäklubi valloittaa Tavastian jälleen tänä kesänä. Tarjolla on toukokuusta elokuuhun neljänä kesäperjantaina eturivin indie- ja pop-artisteja  ja samaan pakettiin dj-vetoiset tanssit keikkojen jälkeen Tavastian Lauantaidiskosta tuttujen DJ Erkon ja Harvestin johdolla Bändit soittavat kesäillan hämärtyessä ja heti niiden perään meno jatkuu indie/pop/rock-henkisen levymusiikin parissa aina aamuneljään saakka. Keikkojen jälkeen vapaa pääsy.

Illan avaa debyyttialbumiaan viimeistelevä tuore fuzz pop -yhtye The Lieblings, jossa vaikuttaa tuttuja nimiä yhtyeistä The Pansies, The Sugarrush ja The Wrecking Queens. Yhtyeen debyyttialbumi "Take Us To Your Leader" julkaistaan elokuussa ja maistiaisena on jo tarjoiltu sinkku "It's All Gonna Fall".

Facebook
Tavastiaklubi, Urho Kekkosen katu 6
Aukioloajat su-to 20-01, pe-la 20-04
(jollei toisin mainita). Ikäraja 18v.
Tavastiaklubi Facebookissa | Yhteystiedot

Uutiset

Postituslista

Haluatko pysyä ajan tasalla Helsingin keikkarintamalla? Liity Tavastian ja Semifinalin postituslistalle! Voit myös poistua listalta tämän lomakkeen avulla lähettämällä osoitteesi uudelleen.


Nimi  

Sähköposti  

Lähetä